Aparthotel Riviera (last minute) vakantie aanbiedingen

Aparthotel Riviera - San Antonio

(Last minute) vakantie aanbiedingen SUNtip - Ibiza - San Antonio 2024/2025

Aparthotel Riviera (last minute) vakantie deals 2024/2025
Spanje - Ibiza - San Antonio


Het hotel is ongeveer 3,5 km van de stad San Antonio en op slechts een paar meter van het strand van Punta Xinxó. Er zijn uitstekende openbaarvervoersvoorzieningen, op een paar meter afstand van het hotel is er een bushalte waarmee de gasten de dichtstbijzijnde stranden en de stad San Antonio kunnen bereiken. U kunt ook een veerboot nemen vanaf het strand, op slechts 200 meter van het hotel. 


Hotelfaciliteiten

De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Het hotel biedt verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannen verblijf, zoals een kluis, internettoegang, wifi, een restaurant, een eetzaal, een bar en een tv-ruimte. De gasten kunnen gebruik maken van de (tegen betaling) parkeerplaatsen van het hotel. 


Kamers

Alle kamers beschikken over airconditioning en een badkamer. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste wooneenheden behoort een balkon of een terras. Vanuit hun kamers genieten de gasten van het mooie zeezicht. De wooneenheden beschikken over afgescheiden slaapkamers. Een kluis is ook aanwezig. De kitchenette is van een koelkast voorzien. Een telefoon en een televisie zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de wooneenheden. Op de badkamer zijn een douche en een bad aanwezig. 


Sport/entertainment

Het hotel biedt een buitenbad en een kinderbad. Ter ontspanning staan ligstoelen klaar onder de parasols op het zonneterras. In hun vrije tijd kunnen de gasten van verschillende aanbiedingen gebruik maken, bijvoorbeeld zeilen en duiken en, tegen betaling ook, biljart. Tot de entertainmentmogelijkheden behoort verder een disco. 


Eten en drinken

Het hotel biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, lunch, diner, halfpension, volpension en all-inclusive. Het hotel biedt daarnaast ook snacks aan. Er is een ruime keuze aan alcoholvrije dranken en alcoholische dranken. 


Creditcards

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd. 

Hotel Osiris

V.a. € 329,00 (7 dagen)

Hotel BARCELO Occidental Ibiza

V.a. € 456,00 (7 dagen)

Hotel Fiesta Milord

V.a. € 369,00 (7 dagen)

Hotel azuLine Mar Amantis I en I I

V.a. € 332,00 (7 dagen)

Hotel Intertur Hawaii Ibiza


V.a. € 437,00 (7 dagen)

Aparthotel Ses Savines

V.a. € 289,00 (7 dagen)

Hotel azuLine Bergantin

V.a. € 379,00 (7 dagen)

Aparthotel Blau Park

V.a. € 379,00 (7 dagen)

Hotel Palladium Palmyra

V.a. € 579,00 (7 dagen)

Hotel Arenal

V.a. € 309,00 (7 dagen)

Hotel SM Puchet

V.a. € 280,00 (9 dagen)

Hotel Gran Sol

V.a. € 339,00 (7 dagen)

Hotel Fiesta Cala Gracio


V.a. € 519,00 (7 dagen)

Hotel Florencio

V.a. € 239,00 (8 dagen)

Aparthotel Riviera

V.a. € 299,00 (7 dagen)

DEEL DEZE PAGINA