Aparthotel Ses Savines (last minute) vakantie aanbiedingen

Aparthotel Ses Savines  - San Antonio

(Last minute) vakantie aanbiedingen SUNtip - Ibiza - San Antonio 2024/2025

Aparthotel Ses Savines (last minute) vakantie deals 2024/2025

Spanje - Ibiza - San Antonio


Ligging

Dit strandhotel bevindt zich direct aan zee en slechts enkele schreden van het uitnodigende zandstrand. Het openbaar vervoer vindt u in de onmiddellijke omgeving. In de nabije omgeving (circa 350 meter) vindt u tal van mogelijkheden om te winkelen alsmede restaurants, bars, discotheken en andere amusementsmogelijkheden. Het stads- en toeristische centrum zijn binnen een halfuur lopen te bereiken. 


Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt 155 wooneenheden. In het hotel worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Voorzieningen als een kluis en een wisselkantoor zorgen voor een aangenaam verblijf. Er is wifi beschikbaar zodat de gasten op het internet kunnen surfen en met de buitenwereld in contact kunnen blijven. De gasten kunnen in het hotel genieten van een restaurant, een koffiehuis en een bar. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten kunnen parkeren in een garage en op een parkeerplaats. 


Kamers

Alle wooneenheden beschikken over airconditioning en een badkamer. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon of een terras. Een kluis en een minibar zijn ook aanwezig. Tot de faciliteiten van de wooneenheden behoort een koelkast. Een telefoon en een televisie ronden het voorzieningenaanbod af. De gasten kunnen gebruik maken van de eindschoonmaakservice. In de badkamers zijn een douche en een bad aanwezig. 


Sport/entertainment

Een verfrissende duik in het binnen- of buitenbad zorgt voor verkoeling op hete dagen. Op het zonneterras staan ligstoelen en parasols klaar voor gebruik. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad. Wie lekker wil bewegen, kan tennis en minigolf beoefenen op het terrein. Het hotel biedt sportliefhebbers ook vele activiteiten in het indoorgedeelte, namelijk een fitness-studio, tafeltennis, biljart, darts en squash. Een wellnessgedeelte met een sauna is in het hotel te vinden. Ook voor volwassenen bereidt het hotel een entertainmentprogramma voor. 


Eten en drinken

Het hotel biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, lunch, diner en halfpension. 


Creditcards

In het hotel worden de volgende creditcards geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. 

Hotel Osiris

V.a. € 329,00 (7 dagen)

Hotel BARCELO Occidental Ibiza

V.a. € 456,00 (7 dagen)

Hotel Fiesta Milord

V.a. € 369,00 (7 dagen)

Hotel azuLine Mar Amantis I en I I

V.a. € 332,00 (7 dagen)

Hotel Intertur Hawaii Ibiza


V.a. € 437,00 (7 dagen)

Aparthotel Ses Savines

V.a. € 289,00 (7 dagen)

Hotel azuLine Bergantin

V.a. € 379,00 (7 dagen)

Aparthotel Blau Park

V.a. € 379,00 (7 dagen)

Hotel Palladium Palmyra

V.a. € 579,00 (7 dagen)

Hotel Arenal

V.a. € 309,00 (7 dagen)

Hotel SM Puchet

V.a. € 280,00 (9 dagen)

Hotel Gran Sol

V.a. € 339,00 (7 dagen)

Hotel Fiesta Cala Gracio


V.a. € 519,00 (7 dagen)

Hotel Florencio

V.a. € 239,00 (8 dagen)

Aparthotel Riviera

V.a. € 299,00 (7 dagen)

DEEL DEZE PAGINA