VAKANTIE IBIZA DECEMBER 2024 - SAN ANTONIO - LAST MINUTE REIZEN SUNTIP

Zin om te feesten in december 2024? Kies dan voor een (last minute) San Antonio - Ibiza! Vind jouw ideale vakantie - Ibiza voordelig bij SUNtip ✓ Levendig uitgaansleven ✓Authentieke plekjes ✓ Waanzinnige stranden en baaitjes ✓ Géén boekingskosten & als beste beoordeeld.

san antonio ibiza last minute vakante reizen suntip 2024
San Antonio Ibiza zonvakantie - Last minute reizen en (all inclusive) vakantie aanbiedingen december 2024 - SUNtip

Wij bieden jou – samen met onze reispartners – de leukste (all inclusive) vakantie aanbiedingen en last minute reizen San Antonio - Ibiza. Als u van plan bent in december op vakantie te gaan, dan is dit hét moment om te boeken. Hier vind u voor een groot aantal vakantie bestemmingen de beste aanbiedingen en lastminutes San Antonio 2024 zodat u super voordelig op vakantie kunt! Al deze reizen zijn heel divers, van leuk weekendje weg tot een relaxte zonvakantie. Sla uw slag en ontvang meer vakantie voor uw geld! Klik snel op bovenstaande San Antonio - Ibiza vakantie deals december 2022 button of selecteer één van onderstaande vakantie aanbiedingen en/of last minute reizen.

Hotel Osiris

V.a. € 329,00 (7 dagen)

Hotel BARCELO Occidental Ibiza

V.a. € 456,00 (7 dagen)

Hotel Fiesta Milord

V.a. € 369,00 (7 dagen)

Hotel azuLine Mar Amantis I en I I

V.a. € 332,00 (7 dagen)

Hotel Intertur Hawaii Ibiza


V.a. € 437,00 (7 dagen)

Aparthotel Ses Savines

V.a. € 289,00 (7 dagen)

Hotel azuLine Bergantin

V.a. € 379,00 (7 dagen)

Aparthotel Blau Park

V.a. € 379,00 (7 dagen)

Hotel Palladium Palmyra

V.a. € 579,00 (7 dagen)

Hotel Arenal

V.a. € 309,00 (7 dagen)

Hotel SM Puchet

V.a. € 280,00 (9 dagen)

Hotel Gran Sol

V.a. € 339,00 (7 dagen)

Hotel Fiesta Cala Gracio


V.a. € 519,00 (7 dagen)

Hotel Florencio

V.a. € 239,00 (8 dagen)

Aparthotel Riviera

V.a. € 299,00 (7 dagen)
San Antonio Ibiza zonvakantie 2024 - Info

San Antonio is een vrij grote stad en dé plek voor een mooie vakantie door zijn geweldige sfeer, fantastisch nachtleven en de brede variëteit aan activiteiten op zowel land als water. Het is dé thuisbasis van de wereldberoemde zonsondergang! De Sunset Trip is de ideale plek om een heerlijke cocktail te genieten, te luisteren naar de laatste zomergeluiden en daarna te kijken hoe de zon langzaam onderzakt in een gloed van levendige sinaasappels. Uit de lange strook van zandstrand vindt u een prachtig uitzicht over San Antonio Bay, waar u voornamelijk een jongere menigte ontmoet. In de late namiddag verhuizen ze naar de vele bars die de strandpromenade rijk is om in de stemming te komen voor die bekende lange Ibiza nachten. Ook kunt u de mooie stranden Cala Bassa en Cala Conta bezoeken door één van de kleine veerboten te nemen die de hele dag door de jachthaven varen.

Pret op het water is een belangrijk ding in San Antonio. Probeer eens één van de vele boottochten waaronder een feest op zee door middel van een bootfeest of laat u verlijden tot parasailing of een ritje op een jetskie etc. waarna u daarna lekker kan genieten van het legendarische uitgaansleven van San Antonio met superclubs Es Paradis of Eden, concert locatie Ibiza Rocks Hotel of de vele kleinere locaties en bars van het beroemde West End. De hotspot in San Antonio is toch wel Café del Mar. Deze bestaat al meer dan 25 jaar. Ook hier zie je onder het genot heerlijke mojito cocktail en de beats van Café del Mar. Naast de vele pubs kan je in San Antonio ook een hapje eten, dit kan o.a. bij Cafe Mambo, Café Savannah en Café del Mar. Sushi kun je eten bij Kama Sushi. Uiteraard heb je in San Antonio diverse shop mogelijkheden. Zo vind je er leuke boetiekjes en schoenenwinkels. Verder kom je vele muziek winkels tegen en echte partyshops waar je terecht kunt voor een spannend pakje en een ticket voor je favoriete clubavond. In San Antonio heb je ook een markt(hal) met verse vis, vlees en groente genaamd Mercat des Lot Mares.

DEEL DEZE PAGINA